Foredrag, kurser m.v. 


Lysten til at udkomme

Respekt, begejstring, betydning. Hvordan etablere rammerne for den kreative udfoldelse på en populærkulturel arbejdsplads?

Medierådgiver og TV 2s programchef gennem 13 år, Bo Damgaard, fortæller om udvikling og forvandling af TV 2 - fra "Lad tusind blomstre blomstre" til en moderne medievirksomhed med egen identitet og flere tv-kanaler. Om TV 2 som børs og katedral. Om at have en mission og mening i et marked, som kræver den store præstation hver dag. Og om overliggeren, der altid skal sættes en tand højere for at skabe plads til den ultimative præstation.

Målgruppe: ledere og ansatte i kreative virksomheder.

 

TV-mediet gennem 40 år

Medierådgiver og tv-producent, Bo Damgaard, der var TV 2s programchef i 13 år og inden da redaktionschef i DR, Provinsafdelingen, debatterer og fortæller om kampen mellem  de brede og smalle interesser - mellem elitekulturen på den ene side og flertallets kultur på den anden side. Om at informere og underholde med både samfundets og seernes dagsorden for øje.

Det er historien om udviklingen af Danmarks Radio (DR) og forklaringen på, hvorfor det hurtigt blev plads til TV 2 i 1988, men det er også en politisk ukorrekt historie om at kunne sætte virkelighedens store hjørner i centrum: den journalistiske og demokratiske forsømmelse, når der ikke med respekt lyttes til, hvad borgerne føler og tænker.

Målgruppe foredragsforeninger m.v.

 

At være tv-egnet

- Hvad der skal til for at slå igennem på tv og blive der..

Troværdighed, faglighed, empati er måske de vigtigste succeskriterier for den moderne tv-vært og den moderne politiker, der søger gennemslagskraft i offentligheden.

Bo Damgaard, der har arbejdet som chef i først DR og sidenhen TV 2 analyserer i anekdotisk form striben af radio-, tv-værter og politikere nationalt og internationalt, som bare havde ´dét´ eller akkurat ikke havde noget som helst at byde på.

Om Karen Blixen, Walter Cronkite, Villy Søvndal, Cecilie Frøkjær, Brdr. Price , Anders Lund Madsen og mange andre

Målgruppe: tv-kurser inden for alle brancher 

 

 

Henvendelse på tlf. 4030 9978

eller mail mail@bodamgaard.dk

Bo Damgaard - Hindsholmvej 24 - DK 5300 Kerteminde - telefon +45/ 40309978 - mail@bodamgaard.dk